Artisanale Productie

Aperitieven

Aperitieven DD SpiritueuxDD color red is een aperitief van 15°. Het fruit werd geweekt in een licht zoete rode wijn.  Deze magnifieke ontdekking wordt goed koud met 2 ijsblokjes geserveerd als aperitief en doet u meteen terugdenken aan de vakantie, dankzij de smaak van aardbei en pompelmoes.
DD color sun is een aperitief van 15°. Het fruit werd geweekt in een zoete witte wijn.   Serveer hem goed koud met 2 ijsblokjes als aperitief. U wordt verrast door zijn verfrissende en dorstlessende eigenschappen.   De vanillesmaak en de zonnige kleur dompelen u onder in de zomerse sfeer van een heerlijke barbecue.
Safra d’Or is een aperitief van 15° op basis van de Belgische Safraan Gaumais gemengd met een zoete witte wijn, appelsap en Champagne Vieux Marc. Bij voorkeur serveren in een fluitglas met 2 ijsblokjes.

Aperitieven 3 in 1

Bubble fraise Buzz DD SpiritueuxDe Buzz en de Bubble Fraise zijn spiritueuse dranken van 20° die geconsumeerd kunnen worden als long drink, cocktail of digestief. 3 in 1 dus!

De Buzz is gebaseerd op een mengeling van aardbei en veenbessensap. Veenbessensap behoudt zijn natuurlijke antioxidanten en geeft een dorstlessende frisheid die uitstekend samengaat met de zachtheid van de aardbeien.

De Bubble Fraise is gemaakt op basis van vruchtenpulp van aardbeien op smaak gebracht met aardbeiensnoepjes. Dit doen u ongetwijfeld terugdenken aan de smaken uit uw kindertijd.

Met de Buzz en de Bubble Fraise maakt u ongetwijfeld de beste cocktails ! Ze zijn niet moeilijk te bereiden, de recepten bevinden zich op de fles.